La biblioteca ens acosta a les dones compositores

àudio-notícia

La biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar ha farcit d’activitats aquest mes de març. Fins a un total de set són les que principalment s’adreçaran a nenes i nens de totes les edats. 

Sense anar més lluny, hi podem trobar l’Hora del Conte, el Club de Lectura, poesia, contes per a menuts i un recital de poesia fusionada amb rumba.

D’entre totes aquestes activitats, la que més han destacat les responsables de la biblioteca malgratenca és la que tindrà lloc dijous dia 10 de març. L’acte començarà a dos quarts de set de la tarda i està emmarcat en un cicle de xerrades que porta per nom “Des del faristol. Cicle de xerrades de divulgació musical”. En aquesta ocasió, la trobada amb els infants serà per fer-los quatre pinzellades sobre el romanticisme femení, és a dir, es parlarà de les dones compositores del segle XIX. La xerrada anirà a càrrec de tota una experta, la Maria Carretero, que és responsable d’una escola de música local.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.