Malmeten les minideixalleries

àudio-notícia

Les minideixalleries de Malgrat de Mar estan molt malmeses. Aquests “petits” serveis s’utilitzen per deixar-hi material d’ús domèstic que ja no serveix. El material -cartutxos de tinta, piles, bombetes…- es recull i a posteriori, si és possible, es recicla.

De minideixalleries n’hi ha exactament tres. Una es troba ubicada a l’avinguda de la Mediterrània, una altra a la plaça Pau Casals i la darrera està ancorada al carrer Fonlladosa.

D’un temps ençà, les minideixalleries es troben en molt mal estat. Bàsicament, s’han corroït per l’efecte de l’aigua. A tot això, però, cal multiplicar-hi l’efecte causat pels diversos intents de robatori que han patit. Els lladres les han forçat per endur-se el material que s’hi troba a l’interior. Fins i tot, una d’elles s’ha hagut de fer precintar i ha quedat fora de servei.

Des del consistori s’ha assegurat que ja s’hi està treballant per tal de reparar-les o substituir-les al més aviat possible.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.