Malmeten les minideixalleries

àudio-notícia

Les minideixalleries de Malgrat de Mar estan molt malmeses. Aquests “petits” serveis s’utilitzen per deixar-hi material d’ús domèstic que ja no serveix. El material -cartutxos de tinta, piles, bombetes…- es recull i a posteriori, si és possible, es recicla.

De minideixalleries n’hi ha exactament tres. Una es troba ubicada a l’avinguda de la Mediterrània, una altra a la plaça Pau Casals i la darrera està ancorada al carrer Fonlladosa.

D’un temps ençà, les minideixalleries es troben en molt mal estat. Bàsicament, s’han corroït per l’efecte de l’aigua. A tot això, però, cal multiplicar-hi l’efecte causat pels diversos intents de robatori que han patit. Els lladres les han forçat per endur-se el material que s’hi troba a l’interior. Fins i tot, una d’elles s’ha hagut de fer precintar i ha quedat fora de servei.

Des del consistori s’ha assegurat que ja s’hi està treballant per tal de reparar-les o substituir-les al més aviat possible.