Servidors públics?

Servidors públics? Que no us enganyin! Aquells que suposadament gestionen les nostres vides només responen a interessos personals i partidistes. Bona part corresponen a un perfil clarament egocèntric (psicopàtic en molts casos), amb frustracions mal canalitzades que arrosseguen des de la infància, gent sense escrúpols que no dubta de servir-se dels rèdits que atorguen les eines i treballadors públics per a satisfer els seus desitjos més obscurs i inconfessables.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.