5.000 euros per a Ucraïna

àudio-notícia

Malgrat de Mar ha aportat 5.000 euros per ajudar el poble ucraïnès, que en primera persona està patint la barbàrie de la guerra. La donació d’aquests diners s’ha fet en el marc d’una campanya solidària a la zona mateixa del conflicte, endegada des del Fons Català de Cooperació.

L’aportació econòmica s’ha fet després de consultar a diversos organismes. Tots ells opten per aquest model d’ajuda i recomanen no enviar-hi “productes alimentaris ni d’abrics per la dificultat del transport i de la distribució un cop allà”, segons s’ha assegurat des del govern malgratenc.

Una altra de les accions que s’ha posat en marxa a Malgrat de Mar són “els treballs necessaris per poder acollir les persones refugiades que poden arribar fugint del conflicte”. En aquest sentit, s’ha indicat des del govern local, s’ha començat a “treballar per preveure possibles necessitats d’acollida mitjançant l’activació d’entitats i particulars que s’hi vulguin sumar”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.