Menys públic al FemPop

Aquest diumenge a la tarda, Malgrat de Mar ha acollit una  nova edició del festival musical FemPop. Enguany, la Capella de l’Antic Hospital i Ca l’Arnau, s’han convertit en escenaris per a les actuacions de les artistes convidades a l’esdeveniment. Així doncs, al llarg de la vetllada s’han pogut sentir les veus de l’anglesa Charlotte Carpenter, les catalanes Claudia Allmang, Bianca Steck i la basca Irene Zugaza. 

L’acte s’ha fet emmarcar en el programa d’activitats “reivindicatives” que el municipi dedica al Dia Internacional de les Dones.

En aquesta cinquena edició del festival, s’ha detectat una disminució del públic que hi assisteix de manera habitual. Segons ha assenyalat l’organització, enguany ha estat un deu per cent menys de persones les que hi han participat. Un fet que la mateixa organització de l’esdeveniment ha atribuït a diverses causes com, per exemple, el mal temps.

FemPop, és “el Festival que no vol existir”. Es caracteritza pel seu to reivindicatiu i per la seva “lluita contra la desigualtat de gènere en la indústria musical i donant tot el protagonisme a les dones”.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.