Reclamen millores a l’entrada principal de Sant Genís

àudio-notícia

Veïns de Sant Genís de Palafolls es queixen de la manca de voreres en el principal carrer del poble. Són inexistents en el tram que va de la cruïlla de Can Gibert fins a l’inici del carrer Nou. Aquest tram és força transitat ja que és la principal via d’entrada. Els vehicles hi circulen amb freqüència en direcció a la urbanització de Ciutat Jardí, dels quals molts ho fan a gran velocitat.

Els vianants han de circular pel damunt de l’herba, en trams mal asfaltats i amb el perill que tot plegat els hi comporta. Els veïns reclamen voreres per poder passar amb tranquil·litat i, sobretot seguretat.

Es tracta d’una demanda històrica de les veïnes i veïns, que veuen com s’eternitzen les solucions i les promeses polítiques queden en paper mullat. En aquest sentit, durant la darrera campanya electoral a les municipals, Esquerra va traslladar als veïns de Sant Genís que l’adeqüació del vial d’accés era una de les seves principals accions previstes. Segons va manifestar la formació, calia millorar la seguretat a la zona. El seu candidat, i actual alcalde de Palafolls, va indicar als demandants que s’estava a l’espera de la creació d’un segon vial que hauria de servir per a descongestionar el trànsit. Francesc Alemany, però, els va advertir que la carretera d’accés des de la rotonda de la N-II seria de doble sentit.

De moment, amb el que sí ha complert el govern republicà, és amb la instal·lació de càmeres de control de velocitat. D’aquests aparells se n’ha instal·lat un a l’entrada de Sant Genís. Un fet, però, que poc ha ajudat a apaivagar l’excés de velocitat amb el que circulen molts conductors.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.