El monument als brigadistes pren forma

Malgrat de Mar està enllestint l’escultura que vol homenatjar els brigadistes internacionals que van perdre la vida davant la costa del municipi, durant l’enfonsament del vaixell Ciutat de Barcelona ara fa 85 anys. La nau va ser torpedinada per un submarí liderat per l’exèrcit faxista, en plena guerra civil espanyola, mentre transportava els brigadistes.

L’escultura és una obra ideada per l’artista Rob MacDonald, està ubicada al Passeig de Mar, davant mateix de l’estació de trens, i ha costat poc més de 29.000 euros.

Segons el govern local, la inauguració del monument s’ha previst de cara el dia 30 de maig, coincidint de ple amb el 85è aniversari dels fets.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.