Acte simbòlic de suport

àudio-notícia

Aquest dimecres al migdia, s’ha fet un acte simbòlic de suport al poble ucraïnès. Ha estat davant el consistori malgratenc i s’hi han aplegat una quarantena de persones. Bona part eren treballadores i treballadors municipals, però també hi havia membres de l’equip de govern i regidors a l’oposició, així com representants d’entitats locals i persones a títol particular. 

Els concentrats han romàs en silenci durant poc més de cinc minuts. En acabar, s’han incorporat als seus llocs de treball.

L’acte s’ha organitzat a instàncies de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.