Les vies del tren, un abocador de deixalles

àudio-notícia

Les vies del tren de Malgrat de Mar s’han convertit en un autèntic abocador de deixalles. En concret, les que hi ha a l’andana vora mar, a tocar l’estació. S’hi pot trobar llaunes i ampolles de cervesa, de begudes ensucrades, bosses de plàstic, papers i paquets de cigars, entre d’altres. La brutícia s’hi acumula des de fa temps i sembla que ningú tingui intenció de posar fil a l’agulla per aturar l’incivisme o netejar l’espai.

Les persones que solen passejar per la zona es queixen sovint de l’estat en què es troba i lamenten que estigui tan brut.

Les andanes i les vies pertanyen a Adif, un organisme de l’administració espanyola. Per tant, la competència de mantenir net l’espai és seva.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.