El temps, aturat a Malgrat de Mar

àudio-notícia

El rellotge del campanar de l’Església de Malgrat de Mar no funciona. De fet, són les agulles que estan aturades ja que les hores i els quarts sonen dia, nit i matinada. Les agulles marquen ininterrompudament les set i dos minuts des de la primera setmana després de Reis

Segons ha explicat el mossèn de la parròquia, una peça del motor que les fa girar s’ha espatllat. Salvador Gras ha indicat que, en tenir coneixement de la incidència, de seguida es va posar en contacte amb una empresa especialitzada per arreglar-ho. Es va traslladar el pressupost de la reparació a l’ajuntament, el govern el va aprovar i ara s’està a l’espera de calendaritzar els treballs per arranjar el mecanisme de funcionament. El mossèn, però, ha lamentat “la demora que comporta tot el procès burocràtic“, que obliga a tenir encara al dia d’avui el rellotge del campanar aturat.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.