Tercer intent de reforma de la piscina

El consistori palafollenc ha tret a licitació la reforma integral de la piscina municipal. I ja en van tres. Les dues anteriors van quedar desertes per diferents motius. En la primera ocasió, l’única empresa que s’hi va presentar “no aportava tota la documentació requerida prèvia a l’adjudicació”. Pel que fa a la segona licitació, el govern va modificar alguns dels punts per millorar-ne la proposta. Tot i això, el “procés va quedar desert pels defectes administratius de l’única proposta presentada, i no per la seva qualitat”, s’ha detallat.

La nova licitació s’ha fet oberta i amb caràcter d’urgència, “per tal de retallar els terminis administratius amb l’objectiu que els treballs comencin a finals d’aquest mes per tal de mantenir el 15 de juny com a data de finalització de la reforma integral”, segons s’ha indicat des del consistori.

En cas de prosperar, la reforma de l’equipament preveu que es modifiqui la piscina gran rebaixant-ne la fondària i fent-la més impermeable. Els treballs també contemplen abordar la piscina petita, que s’ampliaria i milloraria l’accés.

El cost de la reforma integral de la piscina municipal de Palafolls s’ha estimat en uns 394.000 euros.

Una obra amb polèmica

La voluntat de reforma de l’equipament no ha estat exempta de polèmica i s’ha convertit en una pedra a la sabata per al govern republicà, que ostenta majoria a l’ajuntament des de les darreres eleccions municipals. Els partits a l’oposició no han dubtat en convertir les intencions d’Esquerra en una arma llancívola. Socialistes i comuns han criticat durament la decisió, qualificant-la de “despropòsit tènic i econòmic”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.