Detingudes per robar diners a un avi

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues dones per haver robat més de mil euros a un avi de Malgrat de Mar. Les lladres, de 23 i 30 anys d’edat, tenen nombrosos antecedents per fets similars. Les van detenir aquest passat dilluns dia 7 de març a la localitat de Calella.

Segons la policia, les delinqüents s’haurien fet amb el número secret de la targeta de la víctima, mentre pagava en el supermercat o extreia diners del caixer automàtic. A posteriori, escenificant una distracció, li van prendre la targeta per a realitzar diversos reintegraments al compte.

Es dóna la circumstància, que els Mossos han imputat a les lladres un altre robatori efectuat amb la mateixa manera d’actuar.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.