Apareix una tortuga morta a la platja

àudio-notícia

Aquest divendres a la tarda, treballadors del servei de neteja s’han trobat una tortuga morta a la platja de Malgrat de Mar, a la zona coneguda com la Conca. Les onades haurien arrossegat el rèptil fins la sorra. Es tracta d’un exemplar conegut com babaua o caretta. Immediatament, s’ha avisat els Agents Rurals, que s’han fet càrrec de la tortuga. Segons han indicat des de l’àrea de Medi Ambient, a l’animal se li practicarà una necropsia per tal de determinar les causes en què hauria mort.

Es dóna el cas, que l’aparició de tortugues mortes a les zones costaneres ha anat en augment els darrers anys. Un fet que els experts atribueixen a diverses causes. Una de les que ha près forma recentment és que moren a conseqüència d’una ràpida descompressió.