Apareix una tortuga morta a la platja

àudio-notícia

Aquest divendres a la tarda, treballadors del servei de neteja s’han trobat una tortuga morta a la platja de Malgrat de Mar, a la zona coneguda com la Conca. Les onades haurien arrossegat el rèptil fins la sorra. Es tracta d’un exemplar conegut com babaua o caretta. Immediatament, s’ha avisat els Agents Rurals, que s’han fet càrrec de la tortuga. Segons han indicat des de l’àrea de Medi Ambient, a l’animal se li practicarà una necropsia per tal de determinar les causes en què hauria mort.

Es dóna el cas, que l’aparició de tortugues mortes a les zones costaneres ha anat en augment els darrers anys. Un fet que els experts atribueixen a diverses causes. Una de les que ha près forma recentment és que moren a conseqüència d’una ràpida descompressió.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.