Recullen més de sis tones de material humanitari

àudio-notícia

La campanya de recollida de material humanitari endegada a Palafolls ha donat els seus fruits. Segons dades aportades des del consistori, s’han recollit un total de 6.500 quilos en roba, medicaments, menjar envasat, higiene… La finalitat d’aquesta campanya no és una altra que abastir els refugiats de la guerra a Ucraïna.

El material ha sortit en destinació Pòlonia. En concret, a les dependències de Creu Roja a la zona. A partir d’allí, es farà arribar “a les regions ucraïneses de Kyiv, Jarkov i Sami”, s’ha assegurat.

Però, la solidaritat de les veïnes i veïns de Palafolls no s’atura aquí, ja que resta pendent un nou enviament de material d’ajut. En aquest cas, es tracta de cinc palets més amb bolquers, aliments bàsics i conserves, que sortien aquest mateix divendres.

Fins el moment, segons dades de l’Organització de la Nacions Unides (ONU), s’estima que la xifra de persones refugiades com a conseqüència de la guerra entre Ucraïna i Rússia és de més de dos milions i mig.

fotografia: Wolfgang Schwan- Agencia Anadolu

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.