Per què he tornat?

àudio-opinió

Des dels seus inicis, elmalgratenc ha tingut diverses anades i vingudes, moltes cares i formes. Totes elles han passat per infinitat d’etapes, marcades pels seus encerts i errors, que m’han fet créixer com a periodista i comunicador. 

El juliol de 2018 vaig decidir posar-hi punt i final, cansat de rebre amenaces, insults, pressions i que dia rere dia es questionés la feina que desenvolupo. Però, també decebut. Decebut per la incomprensió i ingratitud de bona part d’aquells a qui em dirigeixo i per la manca de suport dels companys del gremi. He de subratllar pel damunt de tot la confiança dipositada per tots els qui van respondre sense cap dubte.

El confinament provocat per la pandèmia em va servir per descansar, posar en ordre qüestions personals, disfrutar de la família i observar el món des de la distància.

Passat aquest temps, i havent superat no una sinó dues depressions de calaix, he decidit reemprendre l’activitat professional. 

elmalgratenc ha tornat. I ho fa no per vocació, ni per complaure al públic, els amants de les conspiracions o fer fora l’alcalde de torn, elmalgratenc ha tornat per amor. Amor a la feina, però sobretot per amor a la persona que ho ha fet possible. Aquella que em dóna suport incondicional i que, en el fons, és l’ànima que fa possible que la peça d’aquest motor hagi tornat a girar.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.