Les agulles del campanar tornen a girar

àudio-notícia

Des d’aquest dilluns, les agulles del rellotge del campanar de l’Església tornen a girar, marcant amb exactitud l’inexorable pas del temps a Malgrat de Mar

Les agulles estaven aturades des de mitjans de gener degut a una fallada del motor d’esfera. Tècnics d’una empresa especialitzada de Girona ho han solventat en poc més de dues hores canviant la peça que s’havia malmès. De cara al migdia, el rellotge del campanar indicava les hores correctament per a gaudi de veïnes i veïns del municipi.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.