Dos detinguts per falsificar receptes

àudio-notícia

Segons la Policia Local de Malgrat de Mar, aquest dimecres a la tarda dos individus han acabat detinguts per robatori i falsificació documental.

Una patrulla ha aturat i identificat els ocupants d’un vehicle, sospitós d’un robatori anterior en el l’aparcament d’un supermercat. Durant l’escorcoll rutinari, s’ha comprovat com els delinqüents duien al damunt material possiblement robat. Els agents de la Policia Local també s’han adonat que els delinqüents havien duplicat receptes mèdiques que no eren de la seva propietat. Amb les falsificacions a la mà, els dos individus haurien adquirit un fàrmac específic -molt buscat en el mercat negre per a usos diferents als mèdics- com a mínim en dues farmàcies de la zona, segons han pogut comprovar els agents i ha corroborat elmalgratenc.cat

Els detinguts tenen uns 20 anys d’edat i compten amb diversos antecedents delictius.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.