Detecten nous casos d’intent d’ocupació

àudio-notícia

La sospitosa presència de dos homes i una dona de mitjana edat a altes hores de la nit, ha fet saltar totes les alarmes entre diversos veïns d’un carrer del centre de Malgrat de Mar. Segons relaten, haurien estat trucant els timbres d’habitatges susceptibles inicialment de ser ocupats. Fins i tot, en alguna vivenda hi haurien deixat les marques típiques dels ocupes. 

Aquest fet, ja ha estat posat en coneixement de la policia, qui ha intensificat la vigilància a la zona. Part del veïnat, però, assegura viure amb angoixa els darrers dies, per si els entren a casa mentre no hi són. Alguns, han multiplicat les mesures de seguretat, reforçant amb nous cadenats les portes de casa seva.

Actualment, a Malgrat de Mar hi ha una seixantena de vivendes ocupades, segons la Policia Local. La xifra és menor si es compara amb anys anteriors. Tot i això, una altra de les preocupacions dels veïns són els problemes derivats de les ocupacions. En molts casos, es tracta de fets delictius que solen concentrar-se a la zona on viuen els ocupes. En aquest sentit, i sense anar més lluny, a mitjans del mes de gener i després de tres anys, la policia va desallotjar una vivenda al carrer Mossèn Fèlix Paradeda. Ho va poder fer un cop es van resoldre els diferents tràmits burocràtics. Durant tot aquest temps, es van efectuar 200 serveis policials, un centenar de denúncies administratives, 71 atestats i 62 detencions relacionades.

Segueix elmalgratenc.cat a Telegram fent clic aquí

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.