La cultura eclosiona a Malgrat de Mar

àudio-notícia

Nova proposta cultural a Malgrat de Mar. En aquesta ocasió, ho fa de manera alternativa, és a dir sortint dels circuits i escenaris habituals. Així doncs, de la mà de l’entitat Ateneu El Rovell, es presenta el que s’ha anomenat Cultura de Bar

L’esdeveniment pretén “promoure la cultura en espais diferents i més distesos del que estem acostumats, i així animar a la població del nostre municipi i rodalia a gaudir d’activitats culturals ben interessants”, segons ha indicat Sergi Fuentes, membre de l’entitat.

Aquesta primera edició del Cultura de Bar es reparteix en quatre dies, del 24 al 27 de març. Al llarg de la jornada, els diferents locals de Malgrat de Mar que s’hi han involucrat, donaran aixopluc a disciplines culturals ben diverses com la literatura, la història, la música i la ciència en el món del cinema.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.