Tres detinguts durant una ocupació

àudio-notícia

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut tres individus quan intentaven ocupar uns baixos. Els fets han tingut lloc aquest dimarts al vespre, en un bloc de vivendes ubicat entre els carrers Pompeu Fabra i Bonavista.

Els delinqüents han intentat entrar a la vivenda a través d’una finestra, trencant la reixa metàl·lica que la protegeix. Un veí hauria avisat la policia, després de presenciar els fets. 

Agents del cos s’han desplaçat fins el lloc del succés i han enxampat els tres individus mentre perpetraven el delicte. Segons els veïns, un quart hauria fugit.

Els veïns del bloc de vivendes afectat, han assegurat que no és la primera vegada que intenten ocupar l’habitatge. Diuen viure amb angoixa, ja que els patis interiors comuniquen amb la resta de vivendes i exigeixen a la propietat -una entitat bancària- que posi fil a l’agulla a una problemàtica que, segons els veïns, s’està eternitzant.