Veïns eviten una ocupació

àudio-notícia

El soroll de trencadissa de vidres i un cops molt forts, han alertat veïns del carrer Ollers de Malgrat de Mar. De seguida, han sortit de les seves vivendes per assabentar-se del què estava succeïnt i han pogut comprovar com algú havia forçat la porta d’un habitatge. L’autor o autors, però, ja s’havien fet fonedissos. Immediatament s’ha avisat a la policia i al propietari de l’immoble, que viu just al davant. Tot apunta, que s’ha produït un nou intent d’ocupació. 

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a primera hora de la nit, al voltant de les nou.

La policia ha precintat la vivenda afectada, i aquest matí de dimecres, el seu propietari s’ha desplaçat fins la comissaria per a interposar la denúncia corresponent.

Segons ha explicat l’amo de la casa, en aquest habitatge hi vivia la seva mare fa dos anys, fins que va morir. De les hores ençà, no hi ha hagut cap inquilí. El propietari, que s’ha mostrat sorprès pels fets, ha reconegut que no és la primera vegada que la vivenda pateix un assalt d’aquestes característiques.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.