La plaça Marià Cubí, tancada

La plaça Marià Cubí de Malgrat de Mar, al costat de l’estació de trens, està tancada des de fa unes dues setmanes. El motiu no és un altre que les obres de remodelació que s’estan fent en un hotel a tocar de la mateixa plaça. S’hi han col·locat unes tanques metàl·liques que protegeixen els diferents elements que engalanen l’espai, com les jardineres i el bust dedicat al frenòleg malgratenc. La mesura també ha contemplat les palmeres. Se n’ha tingut cura embolcallant-les amb uns taulons de fusta. 

Les obres afecten part del Passeig de Llevant, on l’empresa encarregada ha deixat un petit pas per als vianants, protegint-los de possibles incidents causats pels treballs.

La remodelació d’aquest hotel ha provocat, que durant les feines una màquina fes malbé la barana del pas soterrat. Operaris de les brigades municipals, ja s’han encarregat de retirar-la i salvaguardar la zona amb unes tanques de plàstic.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.