Dos detinguts per un robatori amb força

La Policia Local de Malgrat de Mar, ha detingut dos individus -de nacionalitat marroquina- per un robatori amb força. Els fets s’han produït tot just aquesta matinada de dimarts, al voltant de les cinc, en una vivenda del carrer Ollers del municipi. 

Segons fonts policials, i sense que hagin trascendit més detalls, els lladres han esbotzat la porta de la casa per entrar-hi. En el moment de la seva detenció, els lladres haurien argumentat que les seves intencions inicials eren les d’ocupar l’habitatge. La policia els ha enxampat després de rebre l’avís d’un veí del carrer.

Es dóna el cas, que la setmana passada ja van tenir lloc dos intents d’ocupació, un el mateix carrer i l’altre al Pompeu Fabra. En ambdós casos, els veïns se’n van adonar i van alertar la policia, que va atrapar i identificar els individus autors dels fets.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.