L’operació maquillatge, aturada

àudio-notícia

Recentment, Malgrat de Mar ha anunciat que els treballs de neteja de pintades i grafits de les façanes estan aturats, ja que diversos tràmits administratius han impedit que la mesura s’iniciés segons el calendari previst. 

El passat 2021, el municipi va destinar una partida econòmica per a netejar i repintar les parets i façanes tant d’edificis i locals públics com de particulars. El govern local havia fet un càlcul aproximat d’unes 600 parets afectades. De la iniciativa, però, només una vuitatena de privats se’n beneficiaran, ja que és el nombre que ha requerit el servei. Els treballs de la neteja costaran uns 95.000 euros, dels 200.000 atorgats inicialment.

Des del govern local, s’ha assegurat que tan bon punt es desencallin els tràmits burocràtics pertinents, es posarà en marxa la neteja de pintades.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.