Palafolls refarà la piscina a corre-cuita

Aquest dimarts, s’ha fet oficial l’adjudicació dels treballs que han de permetre tirar endavant la reforma de piscina municipal de Palafolls. Finalment, després de tres intents fallits, les obres s’han atorgat a una empresa amb seu a Pineda de Mar, segons consta en el portal de contractació pública de la Generalitat de Catalunya.

El preu de les obres s’ha valorat en uns 400.000 euros. L’empresa que les haurà de fer, disposa d’un termini de dos mesos i mig, fins el 15 de juny, és a dir a tocar la temporada de bany. Les tasques consisteixen principalment en rebaixar la fondària de la piscina gran i fer-la més impermeable, així com millorar l’accés dels usuaris a la petita, entre d’altres.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.