El Comerç vol recuperar la sardinada

àudio-notícia

Un grup de veïns del carrer Comerç de Malgrat de Mar, té intenció de recuperar la popular sardinada que es feia al barri fa uns anys. De fet, la idea inicial, segons han explicat alguns dels seus impulsors, era “fer un sopar a la fresca” de cara a l’estiu. La proposta, però, ha anat agafant forma i s’ha convertit en una sardinada per als veïns, que inclouiria activitats infantils.

Els ideòlegs de la festa popular han fet una crida a la resta de veïns del carrer, amb qui tenen previst mantenir una trobada el pròxim dimarts dia 5 d’abril -a les portes de l’escola Montserrat- per començar a detallar els aspectes de la festa.

La sardinada del carrer Comerç era una de les festes més populars de Malgrat de Mar, sobretot als anys 80. Alguns dels veïns encara en guarden un agradable record. En aquest sentit, han manifestat la seva voluntat i il·lusió de recuperar-la.