Crema una nau al polígon Mas Puigverd

foto: Bombers

Una nau del polígon industrial de Mas Puigverd, a Palafolls, ha quedat calcinada. El foc ha tingut lloc aquesta matinada de dissabte. Els Bombers han rebut l’avís pocs minuts abans de les dues. Durant les tasques per apagar l’incendi, hi han treballat fins a dotze dotacions dels Bombers, que al voltant de les sis de la tarda l’han donat per extingit.

Segons els Bombers, dins el magatzem hi havia “material divers, en especial roba i fustes”. No s’han detallat les causes que haurien provocat el sinistre.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.