La policia deté un “escalador”

àudio-notícia

Aquest divendres, al voltant de les cinc de la tarda, la Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut un individu poc després que aquest entrés a robar en una vivenda del carrer Germanes Torrell. Segons la policia, es tracta d’un “escalador”, que en l’argot és el delinqüent especialitzat en robatoris amb força enfilant-se pels exteriors dels edificis.

L’avís del robatori l’ha donat un veí, testimoni dels fets. La detenció s’ha produït prop de les escoles Fonlladosa, just a l’hora de sortida dels infants del centre. Precisament, ha estat l’agent de servei de protecció escolar qui ha “interceptat” el lladre.

Al detingut se li han requisat diverses eines utilitzades per cometre el delicte.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.