S’abandonen els dispensadors de menjar per a gats

L’abril de l’any 2019, Malgrat de Mar va instal·lar una sèrie de dispensadors de menjar per a gats al carrer. Se’n van posar en punts com l’aparcament del Liceu o a tocar el pavelló Germans Margall. En total, segons la previsió inicial, era col·locar-ne cinc.

La mesura responia a la voluntat de “controlar l’alimentació de les colònies de gats detectades al municipi”, segons va argumentar el responsable polític del moment. L’acció havia d’anar acompanyada d’una “campanya extra d’esterilitzacions per tal de regular les colònies”. Es tractava d’una actuació que contemplava la col·laboració de persones voluntàries i el consistori, ja que es considerava “indispensable”, es va indicar.

Tres anys després d’aquella declaració d’intencions, pràcticament el més calent és a l’aigüera, ja que els membres de l’associació involucrada i el govern local sembla que no han arribat a un acord, segons han revelat fonts municipals. Mentrestant, els dispensadors de menjar per a gats es troben malmesos i abandonats.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.