Tot en ordre

àudio-opinió

S’ha normalitzat el control del poder sobre la gran massa social. S’ha normalitzat la submissió, l’obediència, el silenci, la complicitat, el seguidisme, mirar cap a un altre costat, el col·laboracionisme, la fe cega, l’obscurantisme, l’ocultació, la censura, la represàlia, la pressió i la coacció. S’ha normalitzat l’escarni públic, la por, la vexació, la falta d’esperit democràtic, la manca de sentit crític i l’autocrítica. S’ha normalitzat els autòcrates, els lladres, els dictadors, els dèspotes, els controladors, els violents, els aprofitats, els ignorants, els inoperants, els incapaços, els aprofitats, els vividors i els paràsits. 

S’ha normalitzat i instaurat la mentida i la propaganda.

Tot en ordre. O, no?

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.