Es desplega, amb lentitud, el pla contra l’absentisme

Segons s’ha informat des del consistori malgratenc, aquest dijous al matí ha tingut lloc una nova reunió destinada a “impulsar i desplegar el pla local de prevenció i atenció a l’absentisme”. S’ha tractat d’una trobada de treball on, entre d’altres qüestions, finalment s’ha presentat a la tècnica encarregada de “donar suport i acompanyar el desplegament d’aquesta acció”, una figura llargament reclamada per diferents sectors implicats.

Precisament, a mitjans del mes de març, directors dels centres educatius de Malgrat de Mar reivindicaven el desplegament del pla per combatre l’absentisme i arremetien contra representants del govern local en considerar que des de l’ajuntament no s’havia fet prou per activar-lo.

El  pla local de prevenció i atenció a l’absentisme escolar es va aprovar el 13 de maig de 2021.