Es desplega, amb lentitud, el pla contra l’absentisme

Segons s’ha informat des del consistori malgratenc, aquest dijous al matí ha tingut lloc una nova reunió destinada a “impulsar i desplegar el pla local de prevenció i atenció a l’absentisme”. S’ha tractat d’una trobada de treball on, entre d’altres qüestions, finalment s’ha presentat a la tècnica encarregada de “donar suport i acompanyar el desplegament d’aquesta acció”, una figura llargament reclamada per diferents sectors implicats.

Precisament, a mitjans del mes de març, directors dels centres educatius de Malgrat de Mar reivindicaven el desplegament del pla per combatre l’absentisme i arremetien contra representants del govern local en considerar que des de l’ajuntament no s’havia fet prou per activar-lo.

El  pla local de prevenció i atenció a l’absentisme escolar es va aprovar el 13 de maig de 2021.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.