Més millores al carrer Caporal Fradera

Amb l’entrada del govern sorgit de les darreres eleccions municipals, el carrer Caporal Fradera de Malgrat de Mar es veurà doblement beneficiat. Després de les millores realitzades a la xarxa d’aigua a pressió, en breu s’iniciaran les obres per arranjar el carrer, que es troba en molt mal estat. Les voreres són estretes i en força punts presenten greus desnivells. L’asfaltat també està degradat. Unes deficiències que dificulten els pas dels vianants i la circulació de vehicles. Segons el projecte de millora, es convertirà en plataforma única. És a dir, se suprimiran les voreres. La mesura permetrà eliminar les barreres arquitectòniques.

La voluntat d’aquesta acció, segons el consistori, “és fer un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i fomenti la sostenibilitat ambiental”.

El passat 24 de març, el govern municipal va signar el contracte amb l’empresa que ha de dur a terme els treballs, l’execució dels quals es preveu que sigui de tres mesos. 

El preu de les obres és d’uns 156.000 87.400 euros i els veïns estan exempts de contribucions especials, ja que és el consistori qui assumeix la totalitat del cost de l’arranjament del carrer.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.