La CUP hi torna

La Candidatura d’Unitat Popular ha anunciat que presentarà llista electoral a les municipals del 2023 a Malgrat de Mar. Ho ha fet través d’un breu comunicat, el contingut del qual exposa la voluntat del partit de concórrer a les pròximes eleccions “en una candidatura oberta que permeti garantir la dignitat i representativitat de les classes populars del municipi”.

El 2015, la CUP va irrompre per primera vegada en el panorama polític malgratenc. A les eleccions d’aquell any, va aconseguir un total de 898 vots, la qual cosa li va permetre obtenir representativitat municipal col·locant dues regidores al consistori. Durant els comicis del 2019, el nombre de persones que els van mostrar confiança va baixar significativament, obtenint 563 vots. La CUP es va quedar amb un regidor a l’ajuntament.

Fins ara, la candidatura ha mantingut el seu lloc a l’oposició. A excepció dels dos anys que va formar part del govern quadripartit, després de la moció de censura presentada al darrer alcalde socialista.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular, s’ha assegurat que afronten les eleccions municipals del 2023 “amb la intenció d’ampliar l’espai polític que representem, obrint el projecte a aquelles visions d’esquerres del nostre municipi que puguin sumar perspectives i enfortir-lo”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.