Desmantellen un pis on s’hi venia droga

Dos individus engarjolats, 13.000 euros en efectiu intervinguts i localitzada una quantitat sense especificar de cocaïna “preparada en dosis per vendre al detall”. És el resultat de l’operatiu dut a terme pel Mossos d’Esquadra aquest passat dimarts dia 12 d’abril.

L’acció policial ha tingut lloc en un pis de Blanes, ubicat en el carrer Pare Puig i on des del passat mes de març se tenia sospites fundades que s’hi venia droga. La policia va iniciar les investigacions corresponents per tal d’aturar l’activitat delictiva i detenir-ne els autors.

Els dos detinguts, de qui no consta antecedents, estan acusats d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.