Al cole, sense mascareta!

àudio-notícia

“Ens podrem veure les cares i a classe no ens ofegarem”. Són algunes de les avantatges que hi troben molts alumnes pel fet d’haver d’anar a l’escola sense mascareta. Aquest dimarts 19 d’abril, primer dia després de les vacances de Setmana Santa, és el que s’ha triat per retirar-les. Les nenes i nens de primària i els que cursen l’ESO a secundària ja no l’hauran de dur en interiors a partir d’avui. La resta de la població s’haurà d’esperar a dimecres. Això sí, la mascareta serà d’ús obligatori en el transport públic, centres sanitaris i residències d’avis. En aquest darrer cas, només l’hauran de dur els treballadors. Pel que fa a les empreses, dependrà de la singularitat de cada circumstància.

La pandèmia de Covid-19, però, no s’ha donat oficialment per acabada. Les autoritats mantindran l’alerta sanitària fins que els indicadors assoleixin les xifres necessàries per posar-hi punt i final.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.