La Pilona. Capítol final

àudio-notícia

Han estat gairebé trenta anys dedicats a la venda llibres i diaris. Ara, aprofitant la celebració de la Diada d’aquest Sant Jordi 2022, la llibreria La Pilona de Malgrat de Mar ha decidit escriure el seu capítol final.

Jordi Bayarri, responsable de l’establiment al llarg de tots aquests anys, ha explicat els motius de tancament, així com l’experiència que se n’endú. Bayarri, visiblement emocionat, també ha volgut tenir paraules d’agraïment per a tots els clients.

“Hi ha hagut de tot. Moments molt bons i de no tan bons, fins i tot de supervivència del negoci. El món del llibre ha canviat molt, però el tancament no l’hem d’atribuir a factors externs sinó de la gestió pròpia del negoci. Estem contents de la feina feta com a dinamitzadors culturals i l’agraïment per part dels clients que ens hem endut aquests dies”.

Durant 29 anys i 8 mesos, La Pilona no només ha estat una “botiga de llibres”, ja que paral·lelament ha contribuït amb diferents iniciatives com la creació d’una agenda cultural al Maresme i l’organització de centenars de presentacions de llibres que han comptat amb la presència de l’autor. La col·laboració amb entitats locals ha estat un factor determinant, un fet que ha representat una gran satisfacció per a l’establiment. Tot plegat, ha subratllat Jordi Bayarri, ha format part d’una “manera d’entendre el llibre”.

Finalment, el responsable de la llibreria La Pilona ha assenyalat que a partir d’ara seguiran endavant amb algun projecte personal. “El futur dirà”, ha conclòs.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.