Aturen a trets un vehicle sospitós

La Policia Local de Tordera, ha hagut de disparar un “tret intimidatori a l’aire” en el transcurs d’un intent d’aturar i identificar un vehicle sospitós que circulava per la localitat.

Els fets han tingut lloc aquesta tarda de dimecres. Segons ha informat la policia, les càmeres de vídeo-vigilància instal·lades a les entrades del municipi haurien detectat un cotxe “implicat en diferents robatoris”. Poc després, el vehicle s’ha localitzat a la zona de la carretera de Fogars. Una patrulla ha intentat aturar-lo per a la seva posterior identificació. En adonar-se’n de la situació, els ocupants del vehicle han premut l’accelerador. Fent cas omís a les indicacions dels agents, han realitzat una maniobra per atropellar-los durant la fugida. A partir d’aquí s’ha iniciat una persecució. La policia ha revelat, que “durant el transcurs d’aquest episodi, un dels agents ha utilitzat la seva arma reglamentària, realitzant un tret intimidatori a l’aire”.

Finalment, la persecució ha acabat quan el vehicle sospitós ha patit un accident al veïnat de Sant Pere. Els ocupants, però, s’han escapolit del lloc dels fets i fins el moment no han pogut ser identificats.

Segons la policia, cap agent del cos ha resultat ferit al llarg de l’actuació.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.