Aturen a trets un vehicle sospitós

La Policia Local de Tordera, ha hagut de disparar un “tret intimidatori a l’aire” en el transcurs d’un intent d’aturar i identificar un vehicle sospitós que circulava per la localitat.

Els fets han tingut lloc aquesta tarda de dimecres. Segons ha informat la policia, les càmeres de vídeo-vigilància instal·lades a les entrades del municipi haurien detectat un cotxe “implicat en diferents robatoris”. Poc després, el vehicle s’ha localitzat a la zona de la carretera de Fogars. Una patrulla ha intentat aturar-lo per a la seva posterior identificació. En adonar-se’n de la situació, els ocupants del vehicle han premut l’accelerador. Fent cas omís a les indicacions dels agents, han realitzat una maniobra per atropellar-los durant la fugida. A partir d’aquí s’ha iniciat una persecució. La policia ha revelat, que “durant el transcurs d’aquest episodi, un dels agents ha utilitzat la seva arma reglamentària, realitzant un tret intimidatori a l’aire”.

Finalment, la persecució ha acabat quan el vehicle sospitós ha patit un accident al veïnat de Sant Pere. Els ocupants, però, s’han escapolit del lloc dels fets i fins el moment no han pogut ser identificats.

Segons la policia, cap agent del cos ha resultat ferit al llarg de l’actuació.