La policia deté per tercera vegada un “escalador”

La Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut un “escalador”. Els fets han tingut lloc aquest dijous, en un habitatge del carrer Sant Esteve. Tot i que fins el moment no han transcendit més detalls, el delinqüent hauria actuat a la tarda. La propietària de la vivenda on el lladre ha intentat cometre el robatori s’ha endut un “bon ensurt”, segons la policia.

Es tracta de la “tercera vegada en poques setmanes” que la policia del municipi enxampa el mateix individu en circumstàncies similars, és a dir minuts després de cometre el delicte. Una de les darreres va ser a principis d’abril. En concret el dia 4. Aquella tarda, el lladre -de nacionalitat italiana- va ser enxampat per un agent de servei de protecció escolar. Prèviament, el delinqüent s’havia refugiat en una botiga de llaminadures del carrer Fonlladosa, en l’intent de fugida per escapolir-se de la policia. Durant la posterior identificació i registre, al lladre se li van intervenir diverses eines emprades per a cometre els robatoris.

En una altra ocasió, a l’escalador se’l va enxampar als pocs minuts d’haver-se enfilat per assaltar una casa prop de l’avinguda Costa Brava.

En l’argot, “escalador” és el delinqüent especialitzat en robatoris amb força enfilant-se pels exteriors dels edificis.

Aquest perfil de lladres actuen “sempre de dia amb total impunitat”, s’ha advertit des de la Policia Local.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.