Trobada de bombers retirats

Més d’una vintena de Bombers retirats s’han aplegat aquest dissabte al migdia, en el decurs d’un dinar de germanor. Es tracta d’excomponents del cos pertanyents als parcs de Malgrat de Mar i Pineda de Mar. El dinar ha  tingut lloc en un restaurant del pol·lígon industrial de Can Patalina.

Durant la trobada, els Bombers han recordat anècdotes i moments viscuts conjuntament al llarg de tots aquests anys de treball. “La col·laboració entre ambdós parcs de Bombers ha estat sempre molt estreta”, s’ha subratllat.

La intenció, segons s’ha manifestat, és donar continuïtat a la trobada. En aquest sentit, la voluntat és organitzar-ne una cada any.

foto: Miquel Luchena

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.