Un ferit greu i un detingut per agressió amb matxet

La Policia Local de Blanes ha detingut l’autor d’una agressió per arma blanca. En concret, amb un matxet. Segons s’ha informat des del consistori blanenc, els fets van tenir lloc aquest dissabte a la nit, al barri de La Plantera. Els veïns van ser els qui van alertar d’una baralla al carrer, presumiblement entre bandes rivals. En el decurs de la baralla, un dels implicats va rebre un cop de matxet, que el va deixar ferit de gravetat. En arribar al lloc del succés, la ràpida intervenció de la policia va permetre salvar la vida al jove ferit, ja que un dels agents li va aplicar un torniquet per tal d’aturar l’hemorràgia que patia al braç degut a les ferides. Posteriorment, la víctima de l’atac va ser atesa pels serveis mèdics i traslladada a l’hospital.

De manera paral·lela, la mateixa nit la policia va poder identificar i detenir l’autor de l’agressió, que va ser engarjolat en espera de les mesures que dictamini el jutge encarregat del cas.

L’ajuntament de Blanes ha comunicat que els policies que van participar en l’actuació per salvar la vida a la persona ferida durant la baralla, així com la detenció de l’autor de l’agressió, rebran un reconeixement oficial.

La teva aportació econòmica contribueix a tirar endavant aquest projecte. Les donacions són exclusivament per a sufragar les despeses que comporta desenvolupar-lo.

Tria una quantitat…

€10,00
€50,00
€100,00

… o bé, introdueix la que consideris.


Gràcies per la teva contribució

Donar

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.