Nou despreniment en una casa abandonada del centre

Els veïns denuncien des de fa anys l’estat en què es troba l’edifici i el perill que representa per als vianants.

Un tros de façana d’un habitatge abandonat i en runes del carrer Desclapers s’ha desprès. Els fets, que no són nous, han succeït aquest cap de setmana, davant la impotència de veïns de l’immoble, que denuncien des de fa anys l’estat en què es troba l’edifici i el perill que representa també per als vianants. La casa es troba en ple centre de Malgrat de Mar, en una zona força transitada. Es dona el cas que està ubicada a pocs metres de la biblioteca municipal, un espai molt freqüentat per la canalla.

Com a mesura de prevenció, s’ha col·locat un cordó policial enfront la façana de la vivenda.

El novembre de 2016 va enfonsar-se part de la teulada d’aquest immoble. En aquell moment ja es va requerir al propietari de l’habitatge que procedís a la reparació dels desperfectes, la qual cosa encara no s’ha fet. Des del consistori, es va indicar que estava previst retirar el rètol de ferro que penja de la paret principal. Tot i que, segons es va assegurar, inicialment no presentava incidís de despreniment. El rètol, però, encara no s’ha despenjat.

Els veïns estan amatents, en espera que la casa s’enderroqui aviat, ja que l’ajuntament durà a terme l’actuació de manera subsidiària.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.