Noves eines a la policia per millorar la seguretat

La Policia Local de Malgrat de Mar ha incorporat als seus ginys de treball una desena de càmeres personals de gravació. Es tracta d’uns dispositius que els agents de carrer porten en l’uniforme i serveixen per a enregistrar determinades actuacions de manera subjectiva. L’adquisició d’aquests estris permet oferir millores en quant a seguretat policial i ciutadana.

Els aparells enregistren tant àudio com vídeo en primera persona. La càmera disposa d’una funció de pre-gravació de 30 segons que permet conservar les imatges i els sons captats en els moments previs al moment d’activació del dispositiu.

Les càmeres personals de gravació tenen un sistema d’encriptació que impossibilita l’edició de les imatges així com la manipulació i descàrrega d’aquestes per part de persones no habilitades.

Fonts pròximes a la Policia Local, han indicat que a llarg termini és anar dotant a tots els agents de carrer amb una càmera d’aquestes característiques.

La teva aportació econòmica contribueix a tirar endavant aquest projecte. Les donacions són exclusivament per a sufragar les despeses que comporta desenvolupar-lo.

elmalgratenc.cat

Tria una quantitat…

€10,00
€50,00
€100,00

… o bé, introdueix la que consideris.


Gràcies per la teva contribució

Donar