Mor un jove apunyalat a Pineda de Mar

Aquest dijous al vespre, un jove ha mort com a conseqüència de la punyalada que ha rebut al pit. Els fets han tingut lloc en ple centre de Pineda de Mar, a la plaça Espanya. Segons les primeres informacions, l’apunyalament s’hauria produït en el decurs d’un baralla entre un grup de joves. L’autor o autors de la ganivetada han fugit en una moto.

En un primer moment, el jove ha estat atès per testimonis del succés. Poc després, ha rebut assistència mèdica professional. Malgrat els esforços, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La policia ja ha obert una investigació per tal d’esclarir els fets al més aviat possible.

Des de fa temps, veïns de Pineda de Mar es queixen de les contínues molèsties que causen els aldarulls provocats per grups de joves, molts dels quals són individus amb antecedents per fets delictius i que viuen en cases ocupades.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.