Projecten una coberta al terrat del Vedruna

àudio-notícia

En Pol, en Joel i en Pol Manzano són tres nois -d’entre 12 i 13 anys d’edat- que cursen primer d’ESO a l’escola Vedruna de Malgrat de Mar. Cada dues setmanes, els dissabtes, instal·len una paradeta a la plaça de l’Església. S’hi estaran fins el mes de juny, abans de la finalització del curs escolar i l’inici de vacances.

A la parada hi venen punts de llibre i polseres fetes a mà. La iniciativa la duen a terme per tal de recollir diners per a un projecte de l’escola on estudien. Han explicat que volen posar una coberta al terrat de l’edifici que el centre té al carrer de Mar.

La instal·lació d’aquesta coberta servirà per habilitar una nova zona d’esbarjo per als nens i nenes. Diuen que a l’estiu hi toca molt el sol i fa molta calor per estar-s’hi i jugar-hi.

De moment, ja han recollit uns 50 euros dels 200 que necessiten.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.