Els hotelers faciliten la detenció de dos lladres

Aquest dilluns, la Policia Local de Malgrat de Mar ha detingut dos individus a qui se’ls acusa de diversos robatoris a la zona turística.

La detenció dels lladres, un home i una dona de nacionalitat romanesa i amb nombrosos antecedents, ha estat possible gràcies als hotelers del municipi. La xarxa de comunicació interna de què disposen ha permès identificar aquests delinqüents, que havien passat un parell de nits en un hotel sense pagar-ne l’estada. A més, haurien destrossat l’habitació on s’allotjaven.

Els hotelers han alertat la policia després que les càmeres de seguretat captessin els lladres durant un intent de robatori a uns turistes, segons fonts del sector hoteler. En arribar els agents, han estat immediatament detinguts. En el moment de la detenció, se’ls ha requisat diversos objectes que haurien robat a turistes.

Des del sector hoteler, s’ha volgut posar de relleu la importància de la ràpida detecció i actuació en casos com aquest, que “mostren als vistants la seguretat que hi ha a Malgrat de Mar”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.