Dos ferits en un accident a la carretera

Dues persones han resultat ferides com a conseqüència d’un accident de trànsit. Un dels ocupants dels vehicles sinistrats ha hagut de ser rescatat efectuant maniobres d’excarceració, que han estat realitzades pels Bombers.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí, al voltant de les 10h, a la carretera GI-512. En el sinistre s’hi han vist implicats dos vehicles. A hores d’ara, es desconeixen els motius de l’accident. Els dos ferits són veïns de Blanes, segons s’ha informat des de la Policia Local de Tordera.

Degut a l’accident, la circulació de vehicles en aquest punt s’ha vist interrompuda. S’ha hagut de tallar i el trànsit s’ha desviat per altres punts.

En les tasques de rescat i servei hi han participat diverses patrulles de la policia, serveis mèdics i bombers.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.