Pluja de milions al delta de La Tordera

L’Agència Catalana de l’Aigua ha posat damunt la taula uns 20 milions d’euros per millorar l’estat del delta de La Tordera. La inversió -que es faria al llarg dels pròxims quatre anys- hauria de servir per a “reduir riscos d’inundació i millorar la qualitat de l’ecosistema fluvial”.

El pla preveu reordenar les motes en el tram final del riu, l’ampliació de la llera i la reposició dels serveis afectats, entre d’altres. A més, la proposta d’actuació inclou ampliar la planta dessaladora que hi ha a Blanes. La infraestructura se situaria en un punt a resguard de possibles afectacions.

L’ACA ha presentat la iniciativa aquest dimecres als representants locals de Blanes, Malgrat de Mar i Palafolls, que a partir d’ara disposen de dos mesos per estudiar-la i prendre una decisió.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.