Refaran el projecte per netejar les parets brutes de grafits

El projecte de repintar les façanes i parets brutes de grafits ha quedat en un intent frustrat. Ara, el govern de Malgrat de Mar vol reconduir la fórmula inicial i plantejar-ne una de nova.

La primera proposta desgranava els treballs en dos. Una empresa es faria càrrec de la neteja i una altra s’encarregaria de pintar les parets i façanes. Per a la segona opció, però, no se n’ha presentat cap. És per això, que la iniciativa, que comptava amb una partida de sortida de 200.000 euros, ha quedat aturada.

Durant la sessió plenària celebrada aquest dijous, Esquerra s’ha interessat per l’estat actual de la qüestió. El republicà Ramir Roger ha recordat el govern que “hi ha empreses especialitzades, però es va optar per una altra opció”. Per la seva banda, des del govern, la regidora socialista Cinzia Valbonesi ha reconegut l’error. “Moltes vegades en política s’ha de fer autocrítica. Sí que és veritat que el projecte inicial es va haver de licitar dues vegades i va quedar desert”, ha confessat. Per tal de rescabalar el pecat original, Valbonessi ha assegurat que actualment s’està refent tot el projecte i s’estudiarà la possibilitat d’incloure-hi que la neteja de grafits la faci una empresa especialitzada i els treballs es facin de manera integral, tal i com reclama el grup d’Esquerra.

Finalment, Cinzia Valbonesi ha assenyalat que “en dues setmanes podrem presentar el nou projecte”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.