Càmeres per espiar on es llença la brossa

Les escombraries, deixalles, trastos vells o mobles usats sovint es troben fora de lloc o es llencen quan no toca. És fàcil observar els voltants dels contenidors plens de brutícia. En alguns punts més que d’altres. Es tracta d’un mal endèmic o, si més no de difícil solució. Les diferents campanyes de sensibilització i sanció que s’han dut a terme fins ara des de l’administració sembla que han causat poc efecte.

A aquestes mesures, Malgrat de Mar ara en sumarà una més, per lluitar-hi en contra i posar fil a l’agulla als actes incívics. Ben aviat, doncs, s’ha previst adquirir càmeres de videovigilància, que s’instal·laran “en punts de recollida de residus on es produeixen abocaments descontrolats pel mal ús dels contenidors” que en fan alguns veïns, segons s’ha indicat.

Per comprar aquests aparells, el consistori ha destinat 30.000 euros. De moment, no han transcendit públicament les ubicacions exactes on es col·locaran les càmeres.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.