Tres detinguts per traficar amb drogues

Des de primera hora del matí, diverses unitats ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius) dels Mossos d’Esquadra han endegat un operatiu contra el tràfic de drogues a Malgrat de Mar. L’actuació ha tingut lloc aquest dijous, al carrer Riera del municipi. La policia catalana, que ha actuat conjuntament amb agents de la Policia Local, ha entrat en un habitatge de l’esmentat carrer, on els individus que hi residien feia temps que havien aixecat nombroses sospites entre els veïns.

Durant l’escorcoll posterior a l’entrada, la policia ha trobat diverses quantitats de droga i tres mil euros en efectiu. En el mateix habitatge s’ha procedit a la detenció de dos delinqüents. Un tercer individu, que formava part de la banda, ha estat enxampat i emmanillat en un pis del carrer Eivissa.

Finalment, els detinguts han estat engarjolats, acusats d’un delicte contra la salut pública, en espera que el jutge dictamini sentència.